Rama dhe Soreca vizitojne seren e te riut nga ROSKOVECI:”Mikeli , djali...

Rama dhe Soreca vizitojne seren e te riut nga ROSKOVECI:”Mikeli , djali frymezues dhe inkurajues per te rinjte”

2287
SHPËRNDAJEKryeministri Edi Rama bashkë me ambasadorin e Bashkimit Europian, në Tiranë, Luigi Soreca vizituan sot në Roskovec të Fierit, serat e Mikelit. Gjate kesaj vizite Rama eshte shprehur se ky investim i Mikelit eshte nje shembull frymëzues dhe inkurajues për të gjithë të rinjtë në sektorin bujqësor.

Postimi i Kryeministrit Edi RAMA

RESPEKT🙏

👩🏻‍🌾Roskovec – Me ambasadorin e Bashkimit Europian, në fidanishten e Mikelit, djalit frymëzues dhe inkurajues për të gjithë të rinjtë në sektorin bujqësor 🍅🫑🥒

I kthyer nga emigracioni ai ka përfituar
mbështetje nga AZHBR nëpërmjet Programit IPARD II me financim të BE, për të implementuar një teknologji bashkëkohore për kultivimin e fidanëve në serra.

SkaKohëPërPushim🏃🏻‍♂️

S'KA KOMENTE