Mustafa: S’ka asociacion pa shuarjen e strukturave paralele serbe

Mustafa: S’ka asociacion pa shuarjen e strukturave paralele serbe

57
SHPËRNDAJE

Sipas Mustafës, situata ka ngecur për shkak të zgjedhjeve të mbajtura në Serbi, por pavarësisht kësaj, është pikërisht Serbia, që me qëllim po e zvarrit marrëveshjen për kodin telefonik.

“Ne kemi bërë vërejtje se kështu nuk mund të vazhdojmë. Do të jetë kusht që aktivizimi i Asociacionit të mos bëhet pa shuarjen e strukturave paralele, sepse s’ka kuptim të bëjmë asociacionin e të mos shuhen strukturat paralele. Asociacioni mund të bëhet duke respektuar marrëveshjen e energjisë, kodit telefonik dhe shuarjen e strukturave paralele”, tha Mustafa.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.