Marrveshje Shqipëri-Kosovë

Marrveshje Shqipëri-Kosovë

41
SHPËRNDAJE

Qeveria shqiptare ka në fokus të saj nxitjen e bashkëpunimit ekonomik e tregtar me Kosovën. Në këtë kuadër, një delegacion i Republikës së Kosovës i kryesuar nga ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, zhvilloi një vizitë zyrtare në Tiranë, ku u takua me ministren e Zhvillimit Ekonomik, Milva Ekonomi. Në fund të takimit, dy ministrat nënshkruan marrëveshjen për nxitjen dhe mbrojtjen reciproke të investimeve.

Në zbatim të ligjit shqiptar për lidhjen e marrëveshjeve ndërkombëtare, marrëveshja e nënshkruar u negociua nga ekipet teknike të të dy vendeve dhe u miratua në parim nga qeveritë respektive të dy vendeve.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.