Qytetet ‘Qiellore’ te se ardhmes

Qytetet ‘Qiellore’ te se ardhmes

177
SHPËRNDAJE

Ky do te jete Central Park dhe këto Gratacelat e së ardhmes.
Shi- mbledhesa ne ndërtesa dhe kulla te mbuluara nën gumëzhimën e droneve – këto janë strukturat që mund të formësojnë ‘Qytetet ajrore’  e së ardhmes.

Konceptet janë dorëzuar ne konkursin vjetor te ‘eVolo’, e cila fton arkitektë të rinj dhe dizenjues nga e gjithë bota për të identifikuar tendencat teknologjike dhe mjedisore si projektimit te ndertesave te larta.
Këtë vit, jane dorezuar  489 pune, nga të cilat 3 finaliste.

S'KA KOMENTE