Qytetet ne vitin 2050

Qytetet ne vitin 2050

193
SHPËRNDAJE

Në të ardhmen qytetet do të ndryshojnë, pasi numri i popullsisë do të rritet dhe teknologjia do të përmirësojë cilësinë e mënyrës sesi ne jetojmë. Për këtë temë janë shkuar shumë raporte duke përfshirë edhe një të kohëve të fundit nga Samsung me titull “SmartThings Future of Living Report”, i cili tregon sesi peizashi urban do të ndryshojë në shekullin e ardhshëm.

Por më poshtë po ju tregojmë disa mënyra sesi mund të duken qytete tona në të ardhmen nga futuristi i Akademisë Botërore të Arteve dhe Shkencës Ian Pearson.

Ndërtesat do të jenë akoma më të larta. Ato mund të arrijnë deri në lartësinë 28.9 km. 

S'KA KOMENTE