Qeveria miraton bonusin e festave të fundvitit, sa para do jepen për...

Qeveria miraton bonusin e festave të fundvitit, sa para do jepen për familjet me ndihmë ekonomike

40
SHPËRNDAJE

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për të shpërndarë bonusin e përhershëm në festat e fundvitit. Këtë herë, personat me aftësi të kufizuar të dhe familjet që marrin ndihmë ekonomike do të marrin një bonus prej 30 mijë lekësh të vjetra. Ndërsa për pensionistët nuk kishte ndonjë komunikatë të shtuar, kështu që mbetet në fuqi bonusi I prvitshëm prej 50 mijë lekësh të vjetra.

S'KA KOMENTE