Qente robote i bashkohen ushtrise amerikane

Qente robote i bashkohen ushtrise amerikane

358
SHPËRNDAJE

Qentë robot i bashkohen stërvitjes se Forcave Ajrore të SHBA duke dhënë një vështrim të ri dhe te fuqishem në fushën e betejës së mundshme të së ardhmes

Qentë quhen Vision 60 UGV, ose “automjete autonome tokësore pa pilot” nga prodhuesi i tyre, Ghost Robotics of Philadelphia.
Dhe në ushtrinë amerikane të së ardhmes, ato mund të jenë një përbërës jetik i asaj që një njoftim i Forcave Ajrore e quan “zinxhiri i vrasjes”.

S'KA KOMENTE