Punonjesit e stacionit te Pocemit hyjne ne greve urie,27 muaj pa marre...

Punonjesit e stacionit te Pocemit hyjne ne greve urie,27 muaj pa marre pagat

520
SHPËRNDAJE

7 punetore nga 18 punetore e stacionit te pompimit ne Pocem te Mallakastres  kane hyre ne nje greve urie .Ky akt eshte marre nga punonjesit ne shenje proteste ndaj kompanise e cila i ka lene punonjesit 27 muaj pa marre pagat per punen e kryer.

Ne mesditen e djeshme ka rene njeri prej fiderave qe mbulon me energji elektrike fshatrat Klos Hekal Roms dhe Mollaj si edhe puset e  naftes te Albpetrolit .
Punetoret nenstacionit te pompimit jane njoftuar per mungeses e energjise elektrike por ata nuk kane nderhyre per te risjelle energjine ne shenje proteste ndaj mos reagimit te ministrise per problemin e tyre

Nga data 10 shkurt 2020 punetoret jane thjesht roje pasi nuk mund te braktisin vendin e punes pasi denohen me ligj.

S'KA KOMENTE