Publiku shpall Ukrainën fituese të Eurovizionit

Publiku shpall Ukrainën fituese të Eurovizionit

126
SHPËRNDAJE

Është shpallur fituesi i Eurovizionit për vitin 2022.

Pas votave të jurisë dhe publikut, fitues u shpall Ukraina me 631 pikë. Në vend të dytë u shpall Britania e Madhe.

Pjesën dërrmuese të votave Ukraina e mori nga publiku, i cili e mbështeti atë nisur edhe prej luftës atje.

S'KA KOMENTE