Publikohen notat për provimin e gjuhës shqipe dhe letërsisë

Publikohen notat për provimin e gjuhës shqipe dhe letërsisë

136
SHPËRNDAJE

Ditën e sotme janë publikuar nontat për provimin e gjuhës shqipe dhe letërsisë për maturën shtetërore. 

“Ky ishte provimi i gjuhës shqipe dhe letërsise, të cilin e kryen në total 29731 maturantë. 383 maturantë kanë marrë notën 4.00, duke ngelur, ndërsa 4 maturantë kanë arritur të marrin notën 10.00, duke rezultuar ekselentë.

Kalueshmëria për këtë provim është 98.71% ndërsa nota mesatare është 7.45”, thuhet në njoftim.

Për të gjithë maturanët që duan të shohin notat, klikoni linkun.

S'KA KOMENTE