PSD dorëzon listën e kandidatëve në KQZ, Tom Doshi i pari në...

PSD dorëzon listën e kandidatëve në KQZ, Tom Doshi i pari në Tiranë dhe Shkodër

114
SHPËRNDAJE

Tom Doshi është kandidati i parë i PSD në Tiranë dhe Shkodër. Vetëm pak para afatit të fundit, edhe PSD si partitë e tjera ka dorëzuar listën dhe Doshi rezulton i pari në dy qarqe.

PSD në KQZ si parti garuese në zgjedhje u fut me kryetarin në detyrë, Engjëll Bejtja, por më pas Tom Doshi konfirmoi se është vetë ai kryetar i zgjedhur dhe se në zgjedhjet e 25 prillit do të kandidojë në 4 qarqe, një prej të cilëve dhe në Tiranë.

PSD kësaj radhe nuk do të jetë në koalicion me PS, por Tom Doshi në zgjedhjet e fundit të 2017 u bashkua me mazhorancën edhe pse garoi i vetëm.

S'KA KOMENTE