PS dhe Edi Rama paditen në SPAK per patronazhistet

PS dhe Edi Rama paditen në SPAK per patronazhistet

180
SHPËRNDAJE

162 qytetarë të Tiranës, të përfaqësuar nga organizata rinore ”guxo” kanë paditur në SPAK Partinë Socialiste për çështjen e patronazhistëve.

Ata pretendojnë se mbledhja dhe përpunimi i të dhënave të qytetarëve është bërë në mënyrë të paligjshme, ndërkohë që depozitimi i padisë do të bëhet sot pas mesdite në SPAK.

S'KA KOMENTE