Protestë kombëtare sot në Tiranë, qytetarët kanë paralajmëruar se do qëndrojnë 24...

Protestë kombëtare sot në Tiranë, qytetarët kanë paralajmëruar se do qëndrojnë 24 orë para Kryeministrisë

135
SHPËRNDAJE

Sot, më 19 mars, në Tiranë do të mbahet një protestë kombëtare për uljen e çmimeve të ushqimeve dhe karburanteve. Ditë më parë kur u mbajt dhe protesta e fundit, qytetarët u shpreh se sot do të qëndrojnë në shesh 24 orë që qeveria të reagojë.

Në orën 11.00 është lajmëruar që në sheshin Skënderbej të mblidhen protestues nga Tirana dhe gjithë Shqipëria. Javën e kaluar, çdo ditë, qindra protestues u mblodhën në Tiranë dhe kërkuan uljen e çmimeve dhe heqje e taksave për disa prej tyre. Qeveria ngriti një Bord Transparence i cili vendos çmimet për karburantet.

S'KA KOMENTE