Protesta e studentëve ,nxjerrin pedagogët dhe policin jashtë fakultetit

Protesta e studentëve ,nxjerrin pedagogët dhe policin jashtë fakultetit

39
SHPËRNDAJE

Protesta e studentëve në Tiranë, që po vazhdon brenda fakulteteve me bojtotim të mësimit, është përshkallëzuar në këto momente.

Protestuesit kanë nxjerrë jashtë Fakultetit të Shkencave të Natyrës, pedagogët dhe policin e godinës

Studentët e kishin paralajmëruar këtë formë proteste, bllokimin e fakulteteve deri në plotësimin e kërkesave të tyre. Rreth 200 studentë ndodhet brenda Fakultetit Juridik dhe kanë mbyllur hyrjen kryesore të tij.

Ndërkohë, dekanë dhe rektorë kanë marrë porosi nga Kryeministri dhe Ministrja e Arsimit për të menaxhuar situatën me protestuesit dhe rifilluar sa më shpejt, leksionet.

S'KA KOMENTE