Protest e punonjesve te stacionit te ujit te Pocemit

Protest e punonjesve te stacionit te ujit te Pocemit

1084
SHPËRNDAJE

Rreth 20 punonjes te stacionit te pompimit te ujit dhe atij te n/stacionit elektrik  ne Pocem kane zhvilliar ne mengjesin e sotem nje proteste per mungese te pagesave . Punonjesit jane shprehur se kane gati dy vjet e gjysem pa marre pagat .
Punonjesit kane nje kontrate me Uzinen e Ballshit per te cilen nuk eshte zbatuar duke lene pa pagese keta punonjes dhe duke vene ne veshtiresi ekonomike jeten e familjeve te tyre.
Punonjesit jane shprehur se ankesat e tyre kane qene te here pashershme por askush nuk i ka degjuar. Ata kane kercenuar se do te vijojne protesten derisa shteti te nderhyje per zgjidhjen e problemit te pagave

S'KA KOMENTE