Projekti per rikonstruksionin e stadiumit te Prishtines

Projekti per rikonstruksionin e stadiumit te Prishtines

111
SHPËRNDAJE

Projekti: Renovimi i Stadiumit te Prishtines
Vlera:3.8 milionë euro
Kapaciteti:17.000 vende
Financues: Ministria e sportit(MKRS) dhe Komuna e Prishtinës
Punëkryesi: AL Trade
Kohëzgjatja e punimeve: 14 muaj

Komuna e Prishtinës
Tel: 038/230 900
Adresa:   Rr.UÇK-2-10000  Prishtinë, Kosovë
Web: https://kk.rks-gov.net/prishtina/Home.aspx

Ministria e sportit(MKRS)
Adresa: sheshi ”Nëna Terezë” pa nr. Prishtinë
Tel:+381 38 211 637
Fax: +381 38 211 440
Email: info@mkrs-ks.org
Web: http://www.mkrs-ks.org/?page=1,1

S'KA KOMENTE