Probleme në rrugë dhe me energjinë elektrike shkaktuar nga moti i keq...

Probleme në rrugë dhe me energjinë elektrike shkaktuar nga moti i keq ne Gjirokaster

46
SHPËRNDAJE

Qarku i Gjirokastrës është përfshirë nga reshje shiu me intensitet të lartë gjatë gjithë natës në forme stuhie.

Problematikatqë janë shfaqur janë përroi i Çullos ku është punuar gjatë gjithë natës nga emergjencat dhe bashkia Gjirokastër si dhe janë vendosur barriera mbrojtëse, probleme janë shfaqur edhe në lagjet e Lazartit për shkak të përroit të Sopotit ku edhe aty është ndërhyrë e ndërsa rruga e fshatit Golem është e bllokuar plotësisht.

Problem vazhdon të mbetet edhe mungesa e energjisë elektrike në shumë njësi administrative të bashkisë Gjirokastër, Libohovë, Tepelenë, Memaliaj.

S'KA KOMENTE