Prezantohen ne Roskovec ,2 kandidatet per deputet te kesaj zone

Prezantohen ne Roskovec ,2 kandidatet per deputet te kesaj zone

4045
SHPËRNDAJE

Asambleja Socialiste te Njesive Roskovec e Strum ka prezantuar ne diten e sotme Kandidatet e Partise Socialiste Baftjar Zeqo e Arber Arapi.Kujtojme se ne listat e dorezuara ne KQZ kandidati i PS Baftjar Zeqo eshte renditur ne vendin e 5-t ne liste nderkohe qe kandidati tjeter Arber Arapi renditet ne vend te 13-t.
Kandidati i PS Baftjar Zeqo  ka kryer studimet universitare pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave, dega Gjeologji Nafte. Ka kryer edhe mayorstudimet pasuniversitare (master) për Shkenca Administrative. Gjithashtu ka kryer kualifikime pasuniversitare në fushën e gjeologjisë, sedimentologjisë, qeverisjes vendore etj. Pas përfundimit të universitetit, ai ka punuar si inxhinier gjeolog në Institutin e Studimeve dhe Projektimeve për Naftë dhe Gaz Fier. Pas ndryshimeve të sistemit politik në Shqipëri, ai filloi shërbimin publik ku ka shërbyer si Kryetar i Bashkisë Patos, Kryetar i Partisë Socialiste Fier dhe si Prefekt i Qarkut Fier. Në vitin 2003 ai u zgjodh Kryetar i Bashkisë Fier, detyrë në të cilën u rizgjodh përsëri në vitin 2007 dhe 2011.

Arber Arapi ka kindur ne Fier dhe eshte mjek stomatolog. Ka mbaruar fakultetin e mjekesise ne vitin 2009 dhe ka nje eksperience pune 11 vjecare ne mjekesi.Eshte perzgjedhur kandidat ne PS pas aplikimit ne platformen e PS “Deputeti qe duam”

S'KA KOMENTE