Premtimi i kandidatit te PS ,Zeqaj me komunitetin rom ne ROSKOVEC

Premtimi i kandidatit te PS ,Zeqaj me komunitetin rom ne ROSKOVEC

993
SHPËRNDAJE


Komuniteti rom është një ndër komunitetet që ka patur një vëmendje të veçantë nga Bashkia Rroskovec. Jemi krenarë që deri tani është ndërhyrë në mbi 50 banesa që kanë patur nevojë për rikonstruksion. Jemi të lumtur që sot, ky komunitet ka vëmendjen e duhur, vëmendje e cila do të vijojë edhe pas 25 prillit, për të sjellë projekte të detajuara në integrimin e tyre dhe për t’ua bërë jetën edhe më të bukur.

S'KA KOMENTE