Policia FIER informacion mbi procesin e votimit ne Fier

Policia FIER informacion mbi procesin e votimit ne Fier

466
SHPËRNDAJE

Në qarkun Fier përfundoi pa asnjë problem dorëzimi i kutive dhe materialeve zgjedhore pranë VNV_ve.
Punonjësit e Policisë kanë marrë proces verbalet e dorëzimit në rregull të kutive.

S'KA KOMENTE