Policia Fier, angazhim maksimal në evidentimin dhe goditjen e paligjshmërive

Policia Fier, angazhim maksimal në evidentimin dhe goditjen e paligjshmërive

127
SHPËRNDAJE

Njoftimi i Policisë:

DVP Fier

Strukturat policore të Drejtorisë Vendore të Policisë Fier dhe të Komisariateve në varësi të saj, të angazhuara maksimalisht për parandalimin, evidentimin dhe goditjen e paligjshmërive; për rritjen e parametrave të rendit e sigurisë në territor; për rritjen e sigurisë rrugore, si dhe për t’iu ofruar qytetarëve shërbim sa më cilësor, reagim në kohë e ndjekje me përgjegjësi e profesionalizëm, në bazë të kompetencave që i ngarkon ligji, për problematikat që adresojnë qytetarët, të cilët kërkojnë zgjidhje nga ana policore.

S'KA KOMENTE