Pjesëmarrja në votime (Të dhënat ora 14.00)Ne FIER dhe ne gjithe vendin

Pjesëmarrja në votime (Të dhënat ora 14.00)Ne FIER dhe ne gjithe vendin

901
SHPËRNDAJE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka raportuar se deri në orën 14:00 kanë votuar 35. 63 përqind e personave sipas të dhënave që janë marrë nga qendrat e votimit.

Pjesëmarrja në këto zgjedhje raportohet se është më e lartë se ajo në vitin 2017.

Kujtojmë se pak minuta më përpara kreu i KQZ-së deklaroi se është sulmuar sistemi elektronik i njohjes së kartave të identitetit. Në këtë mënyrë disa qendra votimi nuk kanë mundur që të raportojnë informacionet e orës së fundit.

Pjesëmarrja deri në orën 14:00 për qarqet e vendit vijon si më poshtë:

Berat 33.35 %

Dibër 41.13 %

Durrës 32.91 %

Elbasan 37.12 %

Fier 34.48 %

Gjirokastër 34.03 %

Korçe 33.49 %

Kukës 37.72 %

Lezhe 33.95 %

Shkodër 30.63 %

Tiranë 39.77 %

Vlorë 25.86 %

S'KA KOMENTE