Petro KOCI mes komunitetit rom ne Baltez te FIERIT

Petro KOCI mes komunitetit rom ne Baltez te FIERIT

389
SHPËRNDAJE

Kandidati socialist, Petro Koçi, ka zhvilluar takime derë më derë edhe në fshatin Baltëz, aty komuniteti rom myzeqar është integruar më se miri me vendasit.
.
“Romët e Baltëzës së Fierit janë sot komuniteti më integruar në të gjithë Shqipërinë. Kjo falë politikave tona për përfshirjen e tyre: edhe në qeverisjen tonë, edhe në vendimarrjen tonë, edhe në përfitimet në investime, edhe në arsimim, edhe në punësimin e tyre në administratën publike.

Ata janë aq të zgjuar sa të kuptojnë cila qeveri punon për ta, cila iu garanton qetësinë dhe harmoninë në komunitet.
Në 25 prill më garantuan votën për PS.”

S'KA KOMENTE