Përshtati pikën e ish-karburantit tek “Pushimi i shoferit”për kultivim droge,prangoset autori

Përshtati pikën e ish-karburantit tek “Pushimi i shoferit”për kultivim droge,prangoset autori

958
SHPËRNDAJE

Një person është arrestuar ditën e sotme në Lushnje pasi përshtati ambientin e një ish-pike karburanti për kultvim droge.

Ish-karburanti që prej vitit 2004 ishte jashtë funksionit, gjendet pranë vendit të quajtur “pushimi i shoferit”.

Policia ka sekuestruar llampat e ndriçimit dhe materiale të tjera që përdoreshin për kultivimin e drogës

S'KA KOMENTE