Përplasi me makinë çiftin dhe foshnjën te vijat e bardha, arrest me...

Përplasi me makinë çiftin dhe foshnjën te vijat e bardha, arrest me burg për Ajas Sulejmanin

112
SHPËRNDAJE

Gjykata e Tiranes cakton ‘masen e sigurise’ arrest me burg per Ajas Sulejmanin.

PRETENDIMET E SULEJMANIT
Sulejmani pretendoi se nuk i kanë funksionuar frenat në momentin që semafori kaloi në të kuqe. Ai po ashtu ka deklaruar se ka qenë duke ecur me shpejtësi 40 km/orë.

Ndërkohë, ka thënë se pas ngjarjes është larguar pasi kishte në makinë vajzën e tij të vogël, dhe e ka dërguar atë në spital, ndërsa theksoi se ishte i traumatizuar.

Ndaj Sulejmanit rëndojnë akuzat për shkelje të rregullave të qarkullimit, drejtim mjeti në mënyrë të parregullt dhe largim nga vendi i aksidentit.

S'KA KOMENTE