Përmbytjet e ndodhura nxjerrin ne siperfaqe edhe gjarpërinj

Përmbytjet e ndodhura nxjerrin ne siperfaqe edhe gjarpërinj

29
SHPËRNDAJE

Në Vlorë situata me përmbytjet vazhdon të mbetet e rëndë që prej mëngjesit të ditës së sotme, si pasojë e reshjeve të shumta të shiut që kanë rënë pothuajse në të gjithë territorin e vendit.

Ndërsa një numër i madh banorësh janë evakuuar, përmbytjet kanë nxjerrë në sipërfaqe edhe zvarranikë të ndryshëm dhe gjarpërinj të cilët gjithashtu po mundohen të pas përmbytjes së habitetave të tyre natyrale.

S'KA KOMENTE