Përmbytjet, Bashkia e Fierit: Nesër rikthehet furnizimi me ujë, të përdoret vetëm...

Përmbytjet, Bashkia e Fierit: Nesër rikthehet furnizimi me ujë, të përdoret vetëm për nevoja higjeno-sanitare

1304
SHPËRNDAJE

Njoftimi i Bashkisë së Fierit: 

“Pas kufizimit të furnizimit me ujë për shkak të situatës së krijuar nga vërshimi i lumit Vjosë dhe mbrojtjes së burimeve ujore te qytetit te Fierit, behet me dije se duke nisur nga e hena do të rikthehet furnizimi me ujë.
Bashkia e Fierit i bën thirrje qytetareve se UJI DUHET TË PËRDORET VETËM PËR NEVOJA HIGJENO – SANITARE DHE NUK DUHET TË KONSUMOHET DERI NË NJË NJOFTIM TË DYTË”. 

Kujtojmë se situata e krijuar nga vërshimi i lumit Vjosë ka sjellë probleme edhe në rrjetin e furnizimit me ujë. Për këtë arsye edhe gjatë ditëve në vazhdim do të zbatohet një grafik i reduktimit të orëve të furnizimit me ujë, njofton Bashkia.

S'KA KOMENTE