Përmbyten 10 dynym sera ne fshatin Verbas,Fier

Përmbyten 10 dynym sera ne fshatin Verbas,Fier

247
SHPËRNDAJE

Bashkia Patos hap porten e kanalit vaditës qe vjen nga Kurjani dhe sjell permbytje ne serat e fermereve ne fshatin Verbas.

Një fermer i kësaj zone denoncon se demi ekomonik eshte mjaft i madh, duke theksuar se jane nen uje mbi 10 dynym sera.

Demi ekomonik ne prodhimin e perimeve te sezonit te dimrit ne sera. Sipas tyre, prodhimet ju shkuan dem per faj njerezor dhe natyror.

Reshjet e dendura te shiut kane prekur edhe qytetin Fier. Diten e sotme ne Portez te Vogel kanalet vaditese ishin te tejmbushja me uje dhe gjate paradites se sotme aksi rruges Fier Patos kalohej me veshtiresi. Fermeret kerkojne mbeshtetje pasi nen uje ka edhe shume hektar toka bujqesore.

S'KA KOMENTE