Perfundon numerimi ne ROSKOVEC/ Rezultati

Perfundon numerimi ne ROSKOVEC/ Rezultati

2940
SHPËRNDAJE

Perfundon procesi i numerimit ne bashkine e roskovecit.

Votues ne total ne bashkine e roskovecit 25485, dhe kane votuar 11917 votues.
PS 6276
PD 4944
LSI 510

S'KA KOMENTE