Perfundon numerimi ne MALLAKASTER/ REZULTATI PERFUNDIMTAR

Perfundon numerimi ne MALLAKASTER/ REZULTATI PERFUNDIMTAR

3159
SHPËRNDAJE

Ka përfunduar procesi i numërimit edhe në Bashkinë e Mallakastrës. Edhe në këtë bashki ka dalë fituese Partia Socialiste.

Nga numërimi i votave në 62 KZAZ, rezulton se PS ka marrë 46.99% të votave, e ndjekur nga PD me 40.29% të votave, dhe më pas LSI me 8%.

Të përkthyera në vota, PS ka siguruar 6443 vota, PD 5525 vota dhe LSI 1099 vota.

S'KA KOMENTE