Perfundon numerimi i votave per kandidatet e PD Fier

Perfundon numerimi i votave per kandidatet e PD Fier

4858
SHPËRNDAJE

Pas numerimit te votave anetaresia e PD Fier ka konfirmuar te gjithe emrat ne listen e propozuar per kandidat per deputet . Pas numerimit te votave jane lexuar vota pri dhe kunder kandidateve por ne fund te gjithe jane konfirmuar per ne fazen e trete . Sipas PD Fier nje kandidat skualifikohej nese do te merrte 600 vota kunder ,por qe ,asnje kandidat nuk eshte kontestuar me kete shume votash.

S'KA KOMENTE