Perfundon ne Patos votimi per kreun e PD , ja kush fitoi

Perfundon ne Patos votimi per kreun e PD , ja kush fitoi

1765
SHPËRNDAJE

Jane mbyllur edhe ne Patos votimet per kreun e deges te PD me fitoren e Shezaim Ymaraj .

Komisioni I Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partise Demokratike ka nisur procesin zgjedhor npër Kryetar dege te PD ne Patos ne baze te parimit, nje anetar nje vote.

Kandidatet per Kryetar dege PD ne Patos jane :

Ardian Rama me 119 vota dhe Shezaim Ymaraj nga keta fitues eshte Shezaim Ymaraj me 275 vota nga 394 votues antare .

Sipas deputetit Luan Baçi i shprehur edhe me heret ,si i deleguar i Partise Demokratike për qarkun Fier keto votime vijojne te tregojne rendesine per te ardhmen e pd.

Rrapi Gjika dega Fier
Resmi Shanaj ne Mallakaster
Emels Xhaxhaj ne Roskovec
Shezaim Ymaraj ne Patos

S'KA KOMENTE