Përfundojnë zgjedhjet për shoqatën e FSHF në Fier, ja fituesi

Përfundojnë zgjedhjet për shoqatën e FSHF në Fier, ja fituesi

1380
SHPËRNDAJE

Diten e sotme 24 shoqata amatore te zones rajonale Fier Lushnje ,Vlore dhe Ballsh , kane zgjedhur nepermjet procesit te votimit 4 delegate qe rrjedhimisht do te votojne edhe per asamblene e pergjithshme e cila do te zhvillohet ne 2 mars dhe ku do te beheh zgjedhjet e reja per kreun e FSHF

Procesi i sotem i votimit eshte zhvilluar ne ambjentet e sport klub Apollonia ne Fier duke zgjedhur ne baze te votave kryetarin e kesaj shoqate rajonale. Ne perfundim te procesit te votimit dhe numerimit te votave komisioni ka nxjerr edhe fituesin Laze Haxhiaj qe do te drejtoje kete shoqateqe eshte drejtuar me pare nga
Maks Tegu. Haxhiaj ka marre votat e 23 anTareve te pranishem ne kete proces nga 34 te numrit te peegjithshem. Sipas Haxhiaj mospjesmarrja e 11 antareve te tjere ka ardhur si presion nga persona te tjere Nderkohe 3 delegatet e tjere qe do te marrin pjese ne asamblene e 2 marsit per zgjedhjet e kreut te FSHF jane Koco Kokedhima , Fatos Sula dhe Caushaj

S'KA KOMENTE