Per ndertimin e Pallatit te Sportit ne Fier, do shemben 7 objekte.

Per ndertimin e Pallatit te Sportit ne Fier, do shemben 7 objekte.

1305
SHPËRNDAJE

Kane nisur hapja e sheshit per zbatimin e projektit te Pallatit te Sportit ne Fier  qe se bashku me investimin e “Rikualifikimit te Qendres”  dhe sistemin e lumit Gjanica do ti japin nje pamje moderne Fierit te se “nesermes”.

Per ti hapur rruge ketij projekti sipas Inspektoriatit Vendor te Mbeojtjes Territorit Bashkia Fier jane 7 objekte qe do te shemben. Objektet ne fjale jane  shtepi private ne afersi te sheshit ku do te ngrihet pallati.

Projekti i Pallatit te Sportit Apollonia eshte prezantuar dje ne nje takim te hapur me qytetar dhe grupeve te interesit . Projekti i Pallatit te Sportit shihet nga projektuesit si element  i rendesishem qe i shtohet jetes sociale, kulturore dhe sportive te qytetit.

Ne konceptimin e projektit eshte asistuar edhe nga arkitektet italian, perfaqesues te sportit ne qytet dhe specialistet e urbanistikes.Projekti  ne fjale konsiderohet nga hartuesit si nje nder veprat me interesante dhe aktive te qytetit.

S'KA KOMENTE