PD Fier nis konsultimet me antaresine per kandidaturat per keshillin bashkiak dhe...

PD Fier nis konsultimet me antaresine per kandidaturat per keshillin bashkiak dhe kryetar bashkie

153
SHPËRNDAJE

Partia Demokratike Dega Fier ka nisur procesin e konsultimeve dhe marrjen e propozimeve te anetaresise mbi kandidaturat per kryetar dege, si dhe per kanditaturat per keshilltare bashkiak dhe kryetar bashkie. Ne takimin e zhvilluar me kryesin e PD Fier ,kryetari i grupit te punes per qarkun e Fierit, Enkelejd Alibeaj, kerkoi nga strukturat e grupseksioneve pergjegjesi dhe perkushtim ne organizimin e takimeve me anetaresin perkatese.

Sipas Enkeledj Alibeaj procesi do te jete transparent dhe gjitheperfshires ku do te merret ne konsiderate cdo propozim.Zgjedhja i takon anetaresise, anetaret do te propozojne dhe zgjedhin perfaqesuesit e zerit te tyre.

S'KA KOMENTE