Patos Fier e Roskovec, 11 rastet e sotme me Covid, Fieri ne...

Patos Fier e Roskovec, 11 rastet e sotme me Covid, Fieri ne qytetet me numer te larte te prekurish

1795
SHPËRNDAJE

Qyteti Fier vazhdon te mbetet vater e “nxehte ” e shtimit te rasteve me covid19.
Vetem sot jane konfirmuar 11 raste vatra te reja por edhe kontakte.

11 Rastet kete te djele jane identifikuar ne  3 bashkite  e rrethit Fier :
Vatra me rastet e numrit me te madh mbetet qyteti Fier ,Roskoveci dhe 2 raste ne Patos.

Sipas burimeve nga ISHP Fier ,mbeten kontaktet e te te prekurve nga KADASTRA dhe ADISA ne kete qytet.

Te prekurit jane punonjes te administrates shteterore apo biznese ku kontaktet me njerezit jane te shumta .

Per cdo rast vazhdon hetimi epidemiologjik

Fieri vijon  te mbetet ne 4 qytetet me numrin e larte te prekurve dhe vdekjeve ne vend duke regjistruar 9 vdekje dhe 95 te infektuar .

S'KA KOMENTE