Pas përjashtimit të mbështetësve të Berishës PD,ndryshime ne grupin parlamentar

Pas përjashtimit të mbështetësve të Berishës PD,ndryshime ne grupin parlamentar

123
SHPËRNDAJE

Pas mbledhjes së organizuar nga Këshilli Kombëtar i PD ku edhe u miratuan ndryshime e reja, PD i është drejtuar Kuvendit me një shkresë zyrtare ku edhe ka njoftuar për vendimet e marra.

‘Pas vendimeve të Kryesisë së Partisë dhe këshillit Kombëtar të PD, në përputhje me statutin dhe Rregulloren e brendshme të Grupit Parlamentar, në përputhje me nenet 15 e vijues të Rregullores së Kuvendit, ju njoftojmë se në mbledhjen e Grupit Parlamentar të datës 15.01.2022, kryetari i Grupit Parlamentar është zgjedhur Enkelejd Alibeaj, shkruhet në njoftimin e PD.

S'KA KOMENTE