Pas bllokimit të e-Albania/ Kadastra njofton qytetarët: Nuk mundësohet aplikimi për shërbimet...

Pas bllokimit të e-Albania/ Kadastra njofton qytetarët: Nuk mundësohet aplikimi për shërbimet kadastrale

294
SHPËRNDAJE

Pas Kryeministrisë, AKSHI-t, Ministrisë së Arsimi, Ministrisë për Europën dhe Punët e Jashtme edhe Kadastra njofton qytetarët për bllokimin e punës për shkak të sulmit kibernetik mbi shërbimet online. 

“Të nderuar Qytetarë!
Sikurse jeni në dijeni, Platforma Qeveritare po përballet me sulme kibernetike nga jashtë vendit.
Të ndodhur në këtë situatë Agjensia Shtetërore e Kadastrës me keqardhje Ju bën me dije, se nuk mundësohet aplikimi për shërbimet kadastrale nëpërmjet e-Albania, deri në një njoftim të dytë.
Ju falenderojmë për mirëkuptimin! 🙏🏼”

294160329 425003539673277 4381377570418352183 N

S'KA KOMENTE