Parashikimi i Baba Vanga :Trump do të shurdhohet ,dikush do të përpiqet...

Parashikimi i Baba Vanga :Trump do të shurdhohet ,dikush do të përpiqet të vras Putin dhe Evropa …….

695
SHPËRNDAJE

Media Britanike Daily Mail i ka kushtuar nje vemendje teorive konsiprative dhe sidomos parashikimeve te gruas Bullgare Baba Vanga.Parashikimi i Baba Vanga :Trump do të shurdhohet ,dikush do të përpiqet të vras Putin dhe Evropa do të pësojë një kolaps financiar

Gruaja e verber bullgare Baba Vanga, e famshme dhe e njohur si Nostradamus e Ballkanit ka bere parashikimet e frikshme te 9/11,2001 , Brexit dhe ngritja e ISIS ,pavarësisht se ka qenë e vdekur për më shumë se 22 vjet, ajo ka  dhene parashikime te frukshme edhe për 2019.

Sipas Baba, 2019 do të jetë nje vit i vështirë per presidentin rus Vladimir Putin i cili do te përballet me një tentativë vrasjeje nga dikush brenda ekipit të tij të sigurisë . Edhe presidenti amerikan Donald Trump do te humb  dëgjimin e tij për një sëmundje misterioze.

Baba, i cili është bërë figura kulti në mesin e teoricienëve të konspiracionit, ka parashikuar gjithashtu një masiv Tërmetesh dhe tsunami qe do të zhdukë pjesë të mëdha të Azisë .Por nderkohe Evropa do të perballet me kriza  dhe nje katastrof ekonomike po ne kete periudhe

Ngjarjet e tjera që ajo paralajmëroi të përfshijnë fundin e urisë në botë deri në vitin 2028, kolonitë e Marsit do te shenojne braktisjen e TOKES  deri më 2256 dhe Toka  behet e pabanueshme më 2341 /NeoAlb

S'KA KOMENTE