Para Prokurorise Fier,bashkeshortja e 59 vjecarit kerkon drejtesi per zbardhjen e aksidentit

Para Prokurorise Fier,bashkeshortja e 59 vjecarit kerkon drejtesi per zbardhjen e aksidentit

2788
SHPËRNDAJE

Aksidenti ne Mollaj te Mallakastres qe i ka marre jeten 59 vjecarit Ferdi Metushi ne prill te ketij viti ka sjelle reagimin e familjareve te viktimes qe ne mengjesin e sotem kane kerkuar drejtesi per zbardhjen e kesaj ngjarje.

Ndalime Metushi nga Bocova ,bashkeshortja e viktimes se aksidentit te ndodhur ne Mollas ka qene sot para prokurorise dhe ne deklaraten e saj i eshte drejtuar organeve te drejtesise per te zbardhur ngjarjen pasi sipas saj vdekja e bashkeshortit te saj hedh dyshime per manipulim te provave dhe fakteve per te mbuluar ngjarjen.

Ndalime Metushi eshte shprehur se automjeti me te cilen u aksidentua bashkeshorti i saj naten 19 prillit ka qene me difekt . Automjeti nuk ka pasur leven e marshit dhe me pas eshte vendosur pas aksidentit. Pervec kesaj kompania ku punonte bashkeshorti i Ndalime Metushit punonte ne shfrytezimin e inerteve ne lumin Vjose qe eshte e ndaluar dhe per me teper nga kompania eshte bere sigurimi i tij pas vdekjes .Bashkeshortja e te ndjerit eshte shprehur se disponon dhe video qe provon me fakte gjendjen teknike te mjetit qe ishte me difekt. Ajo eshte shprehur se pervec vdekjes se bashkeshortit te saj nuk ka marre asnje demshperblim nga kompania ku punonte per me shume se nje vit. Ajo ka kerkuar nga organet e drejtesise te vet ne evnd dinjitetin dhe djersen e bashkeshortit te saj te ndjer

S'KA KOMENTE