Panik ne nje shkolle te mesme ne Greqi,nxenesi me arme ne cante

Panik ne nje shkolle te mesme ne Greqi,nxenesi me arme ne cante

2847
SHPËRNDAJE

Panik në një shkollë të mesme në Kretë, ku një mësuese ka konstatuar se një nxënës 17-vjeçar kishte një armë në çantë. Drejtori i shkollës ka lajmëruar menjëherë policinë dhe nxënësi dhe nëna e tij janë arrestuar. Sipas denoncimit, i mituri e kishte armën në çantë dhe në klasë gjatë orës së mësimit.

Arma është vënë re nga një mësuese e cila ka njoftuar drejtorin. Në fillim, 17 vjeçari u shoqërua në polici dhe më pas u la i lirë. Pikërisht e njëjta procedurë u ndoq edhe për nënën e 17-vjeçarit, e cila u arrestua fillimisht për neglizhencë për mbikëqyrjen e një të mituri.

S'KA KOMENTE