Pandi Laço merr postin e rëndësishëm në Bashkinë e Fierit

Pandi Laço merr postin e rëndësishëm në Bashkinë e Fierit

1941
SHPËRNDAJE

Sot ne Bashkine e Fierit eshte prezantuar drejtori i ri i Artit Dhe Kultures, drejtuesi i njohur televiziv Pandi Laço. Ne fjalen e tij, kryetari i Bashkise Fier, ka falenderuar per punen, drejtuesin e deritanishem, Enrik Mazreku, dhe ka kerkuar qe jeta artistike ne Fier te rigjallerohet pas nje shtrengimi nga periudha e Pandemise. Drejtorite qe do te kete ne varesi Pandi Laço do te jene, Qendra e Aktiviteteve Kulturore (Ish shtepia e Pionerit), Teatri Bylis, Muzeu Historik, Galeria e Artit dhe Biblioteka.

S'KA KOMENTE