Paditen ne prokurori ,deputetet e Partise Socialiste

Paditen ne prokurori ,deputetet e Partise Socialiste

269
SHPËRNDAJE

Janë paditur në prokurori të gjithë deputetët e PS-së dhe funksionarët  e Kuvendit të Shqipërisë që kanë shkelur Kushtetutën në lidhje me dekretin e presidenti të Shqipërisë, Ilir Meta.

Padia është bërë nga Partia Demokratike dhe LSI-ja.

Dokumenti i padisë është depozituar në Prokurorinë e Përgjithshme, atë të Krimeve të Rënda dhe të Tiranës.

S'KA KOMENTE