OST njofton per stakim te energjise, ja zonat qe preken

OST njofton per stakim te energjise, ja zonat qe preken

652
SHPËRNDAJE

Në disa qytete në vend do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. OST njofton se mungesa vjen si pasojë zëvendësimit të përcjellëseve në traktin 110kV të NST Kuçove.

Energjia pritet të stakohet në disa zona të Beratit, Kuçovës dhe Çorovodës, në datën 5 gusht gjatë intervalit kohor 02:00-11:00.

Njoftimi i plotë:

Me kërkesë të OST, e cila do të kryejë investim për zëvendësimin e përcjellësave në traktin 110kV të NST Kuçove, në datën 5 gusht gjatë intervalit kohor 02:00-11:00 do të stakohet energjia në disa zona të Beratit, Kuçovës dhe Çorovodës.

Skrapar/Pjesërisht qyteti Skrapar, Poliçan, Bargullas, Nishovë, Novaj, Provonik, Kalluç, Mbrakull, Terpan, Torozhan, Çerenisht, Nishicë, Veleshnjë, Potom, Çepan, Backë, Kreshovë, Lepan, Leshnjë, Gjorgovë, Tomorricë, Store, Vërzhezhë, Munushtirë, Kakruk, Vendreshë, Spatharë, Krorëz, Dobrushë, Bogovë

Berat /Pjesërisht: qyteti Berat, Velabisht, Rroshnik, Vodicë, Bregas, Duhanas, Kostren, , Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim kepucesh, Alba Kolor, “Fab mielli agri food”, Kazazi, Remanic, Starovë, Otllak, Lumas, MoravË, Orizaj, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Matuka 2, Sidneji Ushqimore.

Kuçovë / Pjesërisht bashkia Dimal: Sinje, Perondi, Poshnje, Kozarë, Tapi, Ciflik, Gege, Avaleas, Lagjet Postobllok,

Ferma Partizani, Arrëz, Çiflik, Kozarë, Koraqet, Dhanet, Tafallaret, Tolanjaket, Subjektet Katermaja, Pellumb Zyla, Lagjia Tafi Skendo,Uzina Mekanike Naftes, Fier-Mimar, Bozok, Salc-Kozare, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket, Lagjet Polovine, Drize, Kaldaja, Fshatrat Frasher, Dikater, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Spitali, Kinemaja, Teci, Zdrave, 1 Maji, Teknikumi, Blloku, Guri i Bardhë, Poshnje, Fshatrat: Gorice, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq-Gajd, Vokopol, Skrevan, Lagjet: Qylet, Pëllumbas, Qamic, Gllavanjakët, Protoduarët, Kumaraket, Qatot, Goric, Poshnje e vogël, Poshnjë e Madhe, Manastir, Cobot, Sinjaret, Guraj, Dervishet, Sulaj, Xhelo, Ndërmarrja e Ujrave Kuçovë.

S'KA KOMENTE