OSHE remont ne linjat e energjise ne plazhe per permirsimin e furnizimit

OSHE remont ne linjat e energjise ne plazhe per permirsimin e furnizimit

141
SHPËRNDAJE

Duke filluar nga sot, problemet me sasine e tensionit te ulet per stacionet e plazhit ne bregdetin e Darezezes do te marin fund.
Drejtoria Rajonale e OSHE Fier, prej dites se merkurre ka filluar nderhyrjen ne linjen e tensionit te ulet e cila do te permiresoje ndjeshem rritjen e nivelit se tensionit dhe sigurise.

Sipas drejtorisit te OSHE Fier, Arjan Fasko, zona e plazhit Darezeze, do te perfitoje fale ketij remonti, tension normal per funksionimin e te gjithe pajisjeve ekektrike ne bizneset e plazhit. Kjo do ndikoje drejtperdrejte ne mbarevajtjen e sezonit turistik per te gjithe operatoret e kesaj zone.

Deri me sot, te gjitha bizneset e plazhit e kane pasur te pamundur funksionimin e pajisjeve elektrike, per shkak se tensioni i perfunduar tek elektroshtepiaket nuk i kalonte 120 volt. Bilanci i kesaj situate ka qene: biznese gati te paralizuara dhe pajisje te djegura cdo sezon turistik.

S'KA KOMENTE