Numerohen 5 kutite e para te Bashkise FIER

Numerohen 5 kutite e para te Bashkise FIER

1069
SHPËRNDAJE

Ka përfunduar procesi i numërimit i 5 kutive të para në KZAZ-në numër 59 në qytetin e Fierit.

Partia Socialiste ka arritur të marrë 1015 vota, Partia Demokratike 642 vota dhe LSI 92 vota.

Rezultati është si më poshtë:

Qv 2985/ PS: 154; PD: 134; LSI11; PSD 1: PLDSH 2; Thurja 4; LRE1

Qv 2983/ PS 182; PD 135; LSI 33; Thurrje 9; PSD 4; Bindja Demokratike 1

Qv 29831/ PS 275; PD 142; LSI 12

Qv 29841/ PS 256; PD 114; LSI 25

Qv 29851/ PS 148; PD 117; LSI 11

S'KA KOMENTE