Nisin nga puna 28 anëtarët e Byrosë Kombëtare të Hetimit

Nisin nga puna 28 anëtarët e Byrosë Kombëtare të Hetimit

138
SHPËRNDAJE

28 fituesit e Byrosë Kombëtare të Hetimit kanë nisur zyrtarisht punën. Hetuesit e BKH e ashtuquajtur si Fbi-ja shqiptate qe do hetojnë krimin e organizuar dhe korrupsionin në nivele të larta, kanë nisur nga puna këtë të hënë.

Përsa i përket 9 oficerevë të policë  gjyqësore të ish-krimeve të rënda që vijonin punën në strukturën e posaçme derisa te merrnin detyyrën hetuesit e BKH-së, janë shpërndarë.

Sipas burimeve mësohet se 4 prej tyre do shkojnë  tek prokuroria e Tiranës, një në Elbasan, një në Kukës, dhe tre të tjerë në prokurorinë e përgjithshme.

S'KA KOMENTE