Nisen ‘ethet’ brenda PS Fier, 3 kandidate per kreun e ri qe...

Nisen ‘ethet’ brenda PS Fier, 3 kandidate per kreun e ri qe do drejtoje PS

3437
SHPËRNDAJE

 

Ka nisur ne Fier procesi i propozimeve dhe perzgjedhjes  se kandidaturave per kryetarin e  ri te Partisë Socialiste te Bashkise Fier.
Jane tre emra te propozuar nga strukturat e Partise Socialiste ne Fier qe i jane derguar kryesise se Partise Socialiste te Shqiperise ndersa pritet tashme vetem procesi i zgjedhjeve .
Tre kandidaturat e propozuara per kreun e ri te PS ne Fier jane Kryetarja aktuale e PS Gentiana Cakrani , KryeAdministratori I Bashkise Fier Florian Mucaj si dhe Drejtor i SiG Shoq Andius Olldashi .
Jane 225 organizata socialiste te cilat do te perfshihen ne procesin e votimit per zgjedhjen e kreut te ri te PS duke zgjedhur nje prej emrave te propozuar

S'KA KOMENTE