Nis puna per spitalin e ri te Fierit

Nis puna per spitalin e ri te Fierit

1825
SHPËRNDAJE

Nis puna per ndertimin e spitalit te ri te Fierit me financimin e qeverise turke me nje vlere monetare prej 70 milion euro. Ne diten e sotme mjetet e renda jane stacionuar ne siperfaqen e tokes prej 5 ha ku do te ndertohet spitali i ri i ardhshem.Pas shpronesimit te 12 familjeve fermere qe kishin ne pronesi token bujqesore ose kete siperfaqe toke i eshte hapur rruga ketij investimi te rendesishem per komunitetin fierak dhe me gjere.Punimet fillimisht kane nisur ne hapjen e sheshit ku do te ngrihet spitali ne instalimin e rrjetit energjitik ,ujesjelles dhe kanalizime.Kompania turke e cila ka nisur punimet parashikon qe te ndertoje kete veper brenda 3 muajve,nje premtim ky i mbajtur me heret edhe nga presidenti turk Ergodan .

S'KA KOMENTE