Nis numerimi i votave per kandidatet ne bashkine Roskovec

Nis numerimi i votave per kandidatet ne bashkine Roskovec

684
SHPËRNDAJE

Nis numerimi i votave per kandidatet ne bashkine Roskovec.Partia Socialiste eshte perfaqesuar ne kete Bashki me kandidatin Baftjar Zeqaj i 5 ne fleten e votimit te kandidateve dhe Arber Arapi i 13 ne liste nderkohe qe PD perfaqesohet nga kanidati Edmond Cepele i cili renditet i 13 ne fleten e votimit nderkohe qe LSI perfaqesohet nga Maringlen Shehaj .

Nje dite me pare ne kete Bashki ka perfunduar procesi i numerimit te votave per subjektet politike duke nxjerr fitues Partine Socialiste

Votues ne total ne bashkine e Roskovecit 25485, dhe kane votuar 11917 votues.
PS 6276
PD 4944
LSI 510

S'KA KOMENTE